Categories

Στραπατσάδα



Υλικά
  • 8 αυγά
  • 4 μεγάλες ώριμες ντομάτες τριμμένες
  • 1 πιπεριά κέρατο σε ροδελίτσες
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού φέτα σε μικρά κυβάκια
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 4 κ.σ. Βούτυρο + 2 κ.σ. λάδι για το τηγάνισμα


Εκτέλεση
Ρίχνουμε σε ένα τηγάνι 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο και 2 λάδι. Προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες, μαζί με μισή κουταλιά του γλυκού ζάχαρη και τις αφήνουμε να βράσουν μέχρι να σωθούν τα υγρά τους. Κατόπιν προσθέτουμε την πιπεριά, αφού την κόψουμε πρώτα σε μικρά κομματάκια, χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε και αυτά ανακατεύοντας συνεχόμενα μέχρι να ψηθούν. Αλατοπιπερώνουμε και λίγο πριν βγάλουμε το τηγάνι από τη φωτιά ρίχνουμε το τυρί. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε