Categories

Μοσχαράκι στη λαδόκολλα



ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχαράκι
1 κρεμμύδι
1 κσ. ντοματοπελτέ
10 ντοματίνια
200 γρ. κεφαλοτύρι ή κασέρι
2 σκελίδες σκόρδο
4-5 δαφνόφυλλα
6 κσ. ελαιόλαδο
λιγο μπαχάρι
1 πρέζα κανέλα σκόνη
2 κγ. Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια (3-4 στη μερίδα) και τα βάζουμε σε ένα λεκανάκι. Προσθέτουμε τον πελτέ, το κρεμμύδι σε ροδέλες, τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, το τυρί σε κυβάκια, το σκόρδο σε λεπτά φετάκια, τα μπαχαρικά και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά για να μαριναριστεί το κρέας και το τυλίγουμε σε 2πλή λαδόκολλα και έπειτα σε αλουμινόχαρτο.
Το βάζουμε σε ταψάκι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 3 ώρες ή στους 120 για 6-7 ώρες.