Categories

Χοιρινές πανσετούλες ρολό


Ό,τι πρέπει για μπουφέ!!!
Υλικά
πανσέτες χωρίς κόκκαλο
ντομάτα κομμένη σε φέτες
πιπέρια κομμένη σε μπαστουνάκια
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
πάπρικα
Εκτέλεση
Χτυπάμε τις πανσέτες με σφυρί για κρέατα να ανοίξουν και κόβουμε τα λαχανικά.
Βάζουμε ένα κομμάτι ντομάτα στην άκρη της πανσέτας,
τυλίγουμε λίγο,βάζουμε την πιπεριά και τυλίγουμε την υπόλοιπη.
Κλείνουμε καλά με μια οδοντογλυφίδα ή τις βάζουμε στο ταψί με τη μεριά του
ανοίγματος προς τα  κάτω.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς C μέχρι να ροδίσουν.Κατά τη διάρκεια του ψησίματος
τις γυρνάμε να ροδίσουν κι από κάτω.Δεν υπάρχει φόβος να ανοίξουν.