ΥΛΙΚΑ
1 κιλό πατατούλες μικρές με τη φλούδα
1/2 φλιτζάνι λάδι
1 κλωνάρι δεντρολίβανο
1κ.σ. μουστάρδα απαλή
χυμό από 1 λεμόνι
2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι τριμμένο
2-3 σκελίδες σκόρδου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε μικρά πατατάκια τα πλένουμε πολύ καλά και τα τοποθετούμε σε πυρέξ ή ταψάκια (με τη φλούδα, αφού όμως τα μαυράκια τα έχουμε αφαιρέσει). Αλατοπιπερώνουμε ρίχνουμε το μπαχάρι το λάδι και το λεμόνι και ανακατεύουμε καλά . Ρίχνουμε το δενδρολίβανο και πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά. Ψήνουμε σε φούρνο μέχρι να κάνουν κρούστα και να ροδίσουν.
