ΥΛΙΚΑ
600 γρ. Κιμάς
5 πράσα ψιλοκομμένα (μόνο το άσπρο μέρος)
6 φέτες μπέικον
300 τυρί φέτα + 1 κούπα κίτρινα τυριά
αλάτι-πιπέρι-κύμινο-μπούκοβο
6 σπιτικά φύλλα για πίτα ή έτοιμο φύλλο για πίτα ή 2 φύλλα σφολιάτα
2 αυγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε λίγο βούτυρο σοτάρουμε το πράσο και το μπέικον. Ρίχνουμε τον κιμά και τον καβουρντίζουμε. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, κύμινο και μπούκοβο και αποσύρουμε. Μόλις κρυώσει λίγο ρίχνουμε τα τυριά.
Στρώνουμε τα μισά φύλλα λαδωμένα από κάτω. Ρίχνουμε τη γέμιση. Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα φύλλα.
Σε λίγο λάδι χτυπάμε τα αυγά και περιχύνουμε την πίτα (φροντίζουμε να πάει παντού). Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα στον αέρα στην πρώτη σκάλα του φούρνου.