YΛΙΚΑ
1 κ. Μοσχάρι φέτα σε μερίδες
1 κονσέρβα ντοματάκι ή 1 κ. Ντομάτες ώριμες
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
1 μπαχάρι
1 ξύλο κανέλλας
αλάτι – πιπέρι – ζάχαρη
EKΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε το μοσχάρι στο λάδι. Ρίχνουμε και σωτάρουμε το κρεμμύδι (μέχρι να γυαλίσει – όχι να πάρει χρώμα). Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τον πολτό ντομάτας, το σκόρδο, το μπαχάρι, την κανέλλα, λίγη ζάχαρη και λίγο νερό και μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε ώσπου να μαλακώσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα.
Συνοδεύεται με χοντρό μακαρόνι και παρμεζάνα.
