Categories

Ψαρονέφρι τυλιχτό με ομελέτα πατάτας


Τη συνταγή την είδα σε εκπομπή του Ηλία Μαμαλάκη, την έκανα στα παιδιά μου και τους άρεσε.

ΥΛΙΚΑ
2 ολόκληρα κομμάτια ψαρονέφρι σε μερίδες

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΕΛΕΤΑ
4-5 πατάτες μέτριες ξυστές στον τρίφτη (ωμές)
3 αυγά
½ φλυτζάνικι του καφέ μπύρα
αλάτι-πιπέρι
1 κ.σ. νερό
4 κ.σ. αλεύρι (γεμάτες)
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της ομελέτας και βάζουμε στο ψυγείο για 15’.
Κόβουμε το ψαρονέφρι σε λεπτές φέτες και βουτάμε μία μία φέτα στο χυλό ομελέτας (να τυλιχτεί καλά με την ομελέτα). Στη συνέχεια τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά ώσπου να ψηθεί καλά η ομελέτα.

(Μπορούμε να το φτιάξουμε και με κομμάτια σνίτσελ χοιρινού.)