Categories

Ψάρι λαυράκι με λαχανικά στον ατμό




Υλικά
1 λαυράκι
1 πιπεριά κόκκινη, 1 πιπεριά πράσινη, 1 καρότο και 1 φρέσκο μανιτάρι κομμένα σε λεπτές λωρίδες
1 σκελίδα σκόρδο κομμένη σε λωρίδες
4 κλωναράκια μαϊντανό

Εκτέλεση
Χαράζουμε το ψάρι, το αλατοπιπερώνουμε και το τοποθετούμε σε ένα αλουμινόχαρτο. Σε κάθε σχισμή βάζουμε από 1 φέτα σκόρδο και το σκεπάζουμε με όλα τα ψιλοκομμένα λαχανικά μας. Ρίχνουμε 1-2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και στραγγίζουμε μισό λεμόνι. Κλείνουμε το αλουμινόχαρτο και το τοποθετούμε μέσα σε ένα ταψί με 2 δάχτυλα νερό. Ψήνουμε το ψάρι στους 200 βαθμούς για μισή ώρα, ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 15 λεπτά.