Categories

Αχλαδάκια καρύδας


ΥΛΙΚΑ
5 φακελλάκια των 100 γρ. Ινδοκάρυδο (κρατάμε 1 φακελλάκι για γαρνίρισμα)
½ κιλό άχνη
1 βιτάμ (αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου να μαλακώσει)
2 βανίλιες
1 φλυτζανάκι του καφέ ζαχαρούχο γάλα Βλάχας
2 κρόκοι
γαρύφαλλα ολόκληρα για γαρνίρισμα
χαρτάκια τρούφας

Εκτέλεση
Ζυμώνουμε καλά όλα τα υλικά και πλάθουμε μικρά αχλαδάκια τα οποία τυλίγουμε σε ινδοκάρυδο.
Μπήγουμε στην κορυφή από ένα γαρύφαλλο και τα τοποθετούμε σε χαρτάκια τρούφας.
Τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 24 ώρες ώσπου να πήξει καλά το βούτυρο.