Categories

Καταΐφι με τέσσερα τυριά


YΛΙΚΑ
1/2 kg φύλλο καταΐφι
200 gr φέτα
200 gr κασέρι
200 gr γκούντα
200 gr έμμενταλ (όλα τριμμένα)
4 αβγά
1/2 lit γάλα
100 gr μαργαρίνη
50 gr βούτυρο
μοσχοκάρυδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε πυρέξ αλείφουμε λίγη από τη μαργαρίνη και στρώνουμε το μισό φύλλο. Σε μία γαβάθα έχουν ήδη ανακατέψει όλα τα τυριά και τα στρώνουμε πάνω από το φύλλο. Στη συνέχεια στρώνουμε το υπόλοιπο φύλλο. Έχουμε λιώσει το βούτυρο και τη μαργαρίνη και τα περιχύνουμε πάνω από το "σάντουιτς"! Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα και το μοσχοκάρυδο. Περιχύνουμε αυτό το μείγμα στο καταΐφι και το αφήνουμε λίγη ώρα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, για 30'. Είναι έτοιμο όταν ροδίσει από πάνω αλλά είναι σημαντικό να έχει ψηθεί και από κάτω.
Το ιδιο με κανταιφι μπορεις να το κανεις και ρολακια