Categories

ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ





ΥΛΙΚΑ
4 Κολοκυθάκια τριμμένα ή 2 φλυτζάνες
6 Κρεμμυδάκια φρέσκα
2 κ.σ. άνιθο ψιλοκομμένο
3 αυγά (ανάλογα με τα κολοκύθια)
1 κ.γ. μπέικιν
αλεύρι όσο σηκώσει για να γίνει πολύ σφιχτό το μείγμα (περίπου 4 κ.σ. γεμάτες)
αλάτι – πιπέρι
λάδι για τηγάνισμα
½ κούπα φέτα τριμμένη

Εκτέλεση
Τρίβουμε το κολοκύθι και το τρίβουμε στο χοντρό τρίφτη. Τα στίβουμε καλά πιέζοντας λίγο λίγο στη χούφτα μας.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα κολοκύθια και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε τηγάνι, ρίχνουμε κουταλιά-κουταλιά από το μείγμα και τηγανίζουμε σε μεσαία ταχύτητα.

* Αν κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος νερουλάσει το μείγμα ρίχνουμε λίγο αλεύρι ακόμη και ανακατεύουμε.