Για το ζυμάρι
2 αυγά
½ λίτρο γάλα
μισό βιτάμ
μαγιά
Για τη Στρώση
Τυρί
Κασέρι για τοστ
Ζαμπόν σε φέτες
Κεφαλοτύρι
1 κ.σ. βούτυρο
Για τελείωμα
½ λίτρο γάλα χλιαρό
2 αυγά
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε με τα υλικά το ζυμάρι. Στρώνουμε σε πυρέξ και βάζουμε από πάνω μια στρώση τυρί, 1 στρώση κασέρι για τοστ, 1 στρώση ζαμπόν. Ανακατεύουμε το χλιαρό γάλα με τα αυγά και το χύνουμε από πάνω. Πασπαλίζουμε με κεφαλοτύρι τριμμένο και ρίχνουμε μικρά κομματάκια βούτυρο. Ψήνουμε στο φούρνο ώσπου να πάρει χρώμα και να πήξουν τα αυγά.
* Αντί για ζυμάρι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ψωμί του τοστ.