ΥΛΙΚΑ
1.200 γρ. κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
1 κουτάκι Φιλαδέλφεια
3 αυγά
400 γρ. φέτα μαλακιά τριμμένη
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
αλάτι – πιπέρι
1 ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Κόβουμε σε λεπτές μακρόστενες φέτες τα κολοκυθάκια και τα τηγανίζουμε. Τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί να στεγνώσουν εντελώς από τα λάδια και τα αλατοπιπερώνουμε.
2. Ανακατεύουμε στο μίξερ τη Φιλαδέλφεια, τα αυγά και το γιαούρτι. Μετά από λίγο ρίχνουμε και την ψιλοτριμμένη φέτα και χτυπάμε μέχρι να γίνει κρέμα πηχτή (σαν μπεσαμέλ).
3. Λαδώνουμε μια φόρμα και στρώνουμε ως εξής: 1 στρώση αλατισμένες φέτες ντομάτας, 1 στρώση κολοκυθάκια, 1 στρώση κρέμα τυριού (περίπου 1 δάχτυλο), κολοκυθάκια, κρέμα κ.ο.κ.
4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στη δεύτερη σκάλα, στους 200 β. για περίπου μισή ώρα (έως ότου ροδοψηθεί).
5. Μόλις χλιαρύνει αναποδογυρίζουμε και σερβίρουμε.