Categories

ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΑ





ΥΛΙΚΑ
1 κ. Κιμάς
1 κρεμμύδι
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό ΦΑΓΕ   ή   κρέμα γάλακτος
¼ κιλού κεφαλογραβιέρα
6 αυγά
βούτυρο αγνό για τα φύλλα
φύλλο για πίτα
λίγο ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε τον κιμά με το κρεμμύδι σε λίγο λάδι.  Τραβάμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά, την κεφαλογραβιέρα και το γιαούρτι.
Στρώνουμε τα μισά φύλλα κάτω τη γέμιση και τα μισά φύλλα πάνω. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα περίπου στους 200 βαθμούς στην κάτω-κάτω σκάλα.