ΥΛΙΚΑ
(ατομικά τυροπιτάκια βγαίνουν 3 λαμαρίνες)
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
350 γρ. βούτυρο γάλακτος αγνό
1 ½ κεσέ γιαούρτι στραγγιστό ΦΑΓΕ
1 κεσέ κεφαλογραβιέρα αλμυρή
2 σακκούλες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (ΦΑΡΙΝ ΑΠ κόκκινο)
1 κ.γ. μπέικιν
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
2 αυγά
½ κιλό φέτα τριμμένη
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε τη ζύμη αρχικά χτυπώντας το βούτυρο σε μια λεκανίτσα να αφρατέψει. Στη συνέχεια ρίχνουμε το μπέικιν, το γιαούρτι, την κεφαλογραβιέρα και το αλεύρι και ζυμώνουμε.
Όταν πρόκειται για ολόκληρη πίτα χωρίζουμε τη ζύμη στα δύο και τοποθετούμε ανάμεσα τη γέμιση.
Τα ατομικά τυροπιτάκια τα ψήνουμε στη σχάρα 2 στους 220 βαθμούς για 12’ περίπου.
