ΥΛΙΚΑ
½ κ. Μεγάλα ζυμαρικά κοχύλια για γέμισμα
250 γρ. μανιτάρια
250 γρ. ένταμ
100 γρ. κεφαλογραβιέρα
2-3 λιαστές ντομάτες
3 κ.σ. βούτυρο
½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. θυμάρι
αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα κοχύλια για 5 λεπτά (να κρατάνε λίγο), τα στραγγίζουμε και τα διαπορούμε σε ένα σκεύος σκεπασμένα να μην ξεραθούν.
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε τα τυριά σε χαμηλή φωτιά, προσθέτουμε ανακατεύοντας την κρέμα γάλακτος (μπορούμε να τα λιώσουμε και με γάλα αντί για κρέμα).
Σε ένα τηγάνι βάζουμε 1 ½ κουταλιά βούτυρο, σοτάρουμε τα μανιτάρια ψιλοκομμένα ή σε φετούλες και τις λιαστές ντομάτες για 2-3 λεπτά.
Ρίχνουμε στο τηγάνι τα τυριά, τα ανακατεύουμε με τα μανιτάρια και προσθέτουμε το θυμάρι.
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς.
Αλείφουμε ένα ταψί με το υπόλοιπο βούτυρο και με ένα κουτάλι γεμίζουμε τα κοχύλια ένα – ένα με το μείγμα των τυριών και τα βάζουμε στο ταψί το ένα πλάι στο άλλο. Ψήνουμε για 20 λεπτά, έως ότου γρατιναριστεί το τυρί.
Σερβίρουμε τα κοχύλια σε μια πιατέλα.