Glykes nostimies
Categories
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΟΥ
ΒΟΤΑΝΑ ( 1 )
ΓΛΥΚΑ - Α ( 1 )
ΓΛΥΚΑ - Β ( 4 )
ΓΛΥΚΑ - Γ ( 3 )
ΓΛΥΚΑ - Δ ( 1 )
ΓΛΥΚΑ - Ε ( 1 )
ΓΛΥΚΑ - Κ ( 20 )
ΓΛΥΚΑ - Λ ( 2 )
ΓΛΥΚΑ - Μ ( 15 )
ΓΛΥΚΑ - Π ( 3 )
ΓΛΥΚΑ - Ρ ( 3 )
ΓΛΥΚΑ - Σ ( 6 )
ΓΛΥΚΑ - Τ ( 15 )
ΓΛΥΚΑ - Φ ( 3 )
ΓΛΥΚΑ - Χ ( 2 )
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - Α ( 4 )
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - Γ ( 13 )
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - Ζ ( 5 )
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - Κ ( 30 )
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - Λ ( 6 )
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - Μ ( 24 )
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - Ν ( 2 )
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - Ο ( 1 )
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - Π ( 10 )
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - Ρ ( 2 )
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - Σ ( 19 )
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - Τ ( 11 )
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - Φ ( 4 )
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - Χ ( 15 )
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - Ψ ( 8 )
ΣΑΛΑΤΕΣ ( 10 )
TIPS ( 20 )
ΧΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
Υλικά
1 φλυτζάνα αλεύρι
1 κ.γ. αλάτι (κοφτό)
2 κ.σ. λάδι
2 αυγά
¾ φλυτζάνας μπύρα
Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά. Βουτάμε στο χυλό και τηγανίζουμε μπακαλιάρο, κολοκυθάκια, μελιτζάνες κ.λ.π.
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα