Categories

Τυροσαλάτα


ΥΛΙΚΑ
200 γρ τυρί φέτα τριμμένο με τα δάχτυλα
200 γρ. Ανθότυρο
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.σ. λάδι
1 πιπεριά καυτερή πράσινη (θέμα γούστου)
                 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε την πιπεριά (5’) και την ξεφλουδίζουμε. Τη βάζουμε στο μπλέντερ να γίνει πολτός.
Σε ένα μεγάλο μπολ τρίβουμε το τυρί και το ανθότυρο (αν θέλουμε χρησιμοποιούμε την ειδική κουτάλα για το λιώσιμο της πατάτας) προσθέτουμε το γιαούρτι, το λάδι και  την πιπεριά και ανακατεύουμε.
Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για να δέσει το μίγμα.