- Συστατικά
- ντομάτες – να έχουν όμορφο σχήμα και έντονο κόκκινο χρώμα
- αυγά βραστά
- μαγιονέζα
- οδοντογλυφίδες
Οδηγίες
1. Βράζουμε τα αυγά και τα καθαρίζουμε.
2. Κόβουμε τις ντομάτες στη μέση και με ένα κουταλάκι τις αδειάζουμε.
4. Τώρα χρειαζόμαστε την μαγιονέζα και την οδοντογλυφίδα.
5. Με τη βοήθεια οδοντογλυφίδας ανοίγουμε τρυπούλες στις ντομάτες σε αρκετά σημεία. Βάζουμε σε κάθε τρυπούλα (χρησιμοποιώντας και πάλι οδοντογλυφίδα), λίγη μαγιονέζα. Έτοιμα!