Categories

ΑΡΝΙ ΤΗΣ ΑΚΑΜΑΤΡΑΣ





ΥΛΙΚΑ
1 κ. Αρνί
1 κ. Ντομάτες
1 κ.σ. πελτές
1 σκ. Σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
1 κουταλάκι αλεύρι
½ λεμόνι
λάδι

Εκτέλεση
Φέρνουμε βόλτα σε κατσαρόλα το αρνί σκέτο να φύγουν τα υγρά του.  Ρίχνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρέας με το τριμμένο σκόρδο. Ρίχνουμε τη ντομάτα και τον πελτέ και βράζουμε το κρέας. Μόλις γίνει κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το αλεύρι διαλυμένο στο λεμόνι. Κουνάμε την κατσαρόλα και ξαναβάζουμε για 2-3 στη φωτιά για να πήξει το φαγητό.