Categories

Κουνουπίδι γιαχνί

Εξαιρετική συνταγή που σίγουρα 
θα λατρέψετε το κουνουπίδι!!!

Υλικά

1 μέτριο κουνουπίδι  χωρισμένο σε φουντίτσες
2 καρότα σε φέτες και κομμένα στη μέση
1 πατάτα κομμένη καρέ
1 κον κασέ
1 τούφα ψιλοκομμένο σέλινο
1-1 1/2 ποτήρι νερό
λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση

Βάζουμε ένα δάχτυλο λάδι σε κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κουνουπίδι
μέχρι να ροδίσει.
Tο βγάζουμε.Ρίχνουμε τα καρότα,τα τσιγαρίζουμε και τα βγάζουμε.
Αδειάζουμε το λάδι που τηγανίσαμε και βάζουμε καθαρό.
Ρίχνουμε και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.
Μόλις μαραθεί ρίχνουμε τα σοταρισμένα λαχανικά που στο μεταξύ έχουν στραγγίξει.
Προσθέτουμε τη σάλτσα,αλάτι,πιπέρι,το σέλινο και νερό μέχρι να σκεπαστούν τα λαχανικά.
Μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να μαλακώσουν χωρίς να ανακατεύουμε
με κουτάλι.
Αν χρειαστεί κουνάμε την κατσαρόλα κρατώντας την απ’τα χερούλια.
Σερβίρουμε το φαγάκι ζεστό.